جلسهی شرکت گیتیسپند و مجموعهی هلدینگ صنایع غذایی سینا
بنا به گزارش روابطعمومی شرکت گیتی سپند خرم، جلسهٔ شرکت گیتی سپند و مجموعهٔ هلدینگ صنایع غذایی سینا برگزار شد.
در این جلسه ،ابتدا بازدید از ستاد گروه زمزم ایران واقع در خیابان خارک صورت گرفت که با حضور مدیریت محترم R&D مجموعه و کارشناس R&D آزمایشگاه برگزار گردید. در ادامه جلسهای در خصوص نیازهای فناورانهٔ حوزهٔ اسانس و صنایع غذایی با حضور مدیریت محترم توسعه محصول و مدیریت محترم R&D مجموعههای هلدینگ غذایی سینا، جناب آقایان مهندس بنایی، مهندس فردیس، مهندس سرپرست و دکتر ترکمان اسدی و آقای مهندس صدری مدیر اجرایی گروه گیتی سپند برگزار شد.
آقای دکتر ترکمان اسدی توضیحاتی پیرامون حوزه فعالیت هلدینگ صنایع غذایی سینا مطرح کردند و آقای بنایی نیز توضیحاتی در خصوص اعلام نیازهای هلدینگ بیان نمودند. در ادامه بازدید از آزمایشگاه شرکت به عمل آمد و پیشنهاد شد در جهت دقیق کردن RFPهای مطرح شده و سایر چالشها و نیازهای پیش رو، جلسهای تخصصی با حضور کارشناسان آزمایشگاه شرکت زمزم برگزار گردد. سپس در خصوص معرفی مجموعهٔ گیتی سپند خرم و فعالیتهای این شرکت و قراردادهای مربوطه با هلدینگ سینا صحبت شد و پیشنهاداتی ارائه گردید.
در بخش دوم، بازدید از کارخانه و خط تولید زمزم تهران واقع در خیابان جیحون صورت گرفت. ابتدا افراد حاضر، از مراحل تسویهٔ آب بازدید نمودند. سپس با حضور در بخش تولید، به برخی از سؤالات فنی پاسخ داده شد. پس از بازدید از مراحل مختلف تولید، جلسهای با حضور مدیرعامل زمزم تهران و مدیرعامل شرکت توسعه دانشبنیان سینا و مدیر توسعه و فناوری هلدینگ صنایع غذایی برگزار گردید. در نهایت نیازهای فناورانه، نیازهای حوزهٔ تعمیرات، حوزهٔ ابزار دقیق و ابزار تجهیزات، شناسایی شد و با مدیران مهندسی مجموعه صحبت شد و مقرر گردید که پیشنهاداتی در خصوص نیازهای فناورانه به مجموعه ارائه گردد.